Over Reiki aan Zee

Ik ben Stephanie Dumoulin (1976) en ik woon in Wijk aan Zee met mijn man, zoontje en hond. Sinds 2013 ben ik reikimaster in het Dr. Usui-systeem van natuurlijk genezen.

Wat betekent reiki voor mij?

Reiki heeft me geholpen om de zon weer te zien schijnen. Dankzij deze helende energie kwam ik weer in contact met mijn gevoelens en daarmee mijzelf. Het gaf me de moed en het vertrouwen om mijn baan in de wijnwereld op te geven, me te richten op mijn werk als fotografe én me aan te melden voor de opleiding tot Reikimaster. Want een ding stond vast: ik wilde de kracht van reiki doorgeven.

Ik beschouw reiki als het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Door reiki is mijn leven weer gaan stromen. Natuurlijk is het ook wel eens eb, maar tegenslagen kan ik inmiddels zien als een mogelijkheid om te groeien.

Om mezelf verder te ontwikkelen, ga ik wekelijks naar mijn reikimaster en spiritueel lerares mevrouw Henny Blom in Leersum, waar ik niet alleen reikibijeenkomsten bijwoon, maar ook bewustzijnscolleges en meditatielessen volg.